Conversieproces

Indienen

Stuur een bericht (evt met een zip met de .GEF bestanden, of een link via WeTransfer) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie.

Beoordelen

Na het beoordelen van de aangeleverde sonderingen op kwaliteit ontvangt u een offerte op maat. De kosten voor het omzetten zijn namelijk afhankelijk van de aangeleverde kwaliteit. Zo zijn sonderingen (GEF bestanden) van IMBRO kwaliteit gemakkelijker om te zetten dan bestanden van IMBROA kwaliteit.

Verwerken

Na akkoord op de offerte worden de sonderingen (GEF bestanden) omgezet naar .XML bestanden. Deze .xml bestanden worden voor u gevalideerd op juistheid. Deze toetsing vindt onder ander plaats door deze 'in te laden' in de beschikbare expert service software op de website Expertservice BRO

Aanleveren

De gecontroleerde en gevalideerde  bestanden worden via e-mail (in ZIP formaat) datwel via WeTransfer retourgezonden. Deze bestanden kan u dan zelf via  www.bronhouderportaal-bro.nl aanbieden.