Conversieproces

Indienen

Stuur een bericht (bijvoorkeur (met een zip) met de .GEF bestanden) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen een reactie.

Beoordelen

Na het beoordelen van de aangeleverde sonderingen op kwaliteit ontvangt u een offerte op maat. De kosten voor het omzetten zijn namelijk afhankelijk van de aangeleverde kwaliteit. Zo zijn sonderingen (GEF bestanden) van IMBRO kwaliteit gemakkelijker om te zetten dan bestanden van IMBROA kwaliteit.

Daarnaast kan het zijn dat er dissipatietesten zijn uitgevoerd tijdens de sondering. In het GEF bestand zijn dit lossen bestanden, terwijl bij het XML formaat de dissipatietesten onderdeel uitmaken van het XML bestand. Ook hierop wordt gecontroleerd bij de beoordeling van de bestanden.

Verwerken

Na akkoord op de offerte worden de sonderingen (GEF bestanden) omgezet naar .XML bestanden. Deze .xml bestanden worden voor u gevalideerd op juistheid. Deze toetsing vindt onder ander plaats door deze 'in te laden' in de beschikbare expert service software op de website Expertservice BRO

Aanleveren

De gecontroleerde en gevalideerde  bestanden worden via e-mail (in ZIP formaat) retourgezonden. Deze bestanden kan u dan zelf via  www.bronhouderportaal-bro.nl aanbieden.

Optioneel kunnen we ook de bestanden via www.bronhouderportaal-bro.nl aanleveren. Hiervoor dient u ons als data leverancier te machtigen. Indien u gebruiik wilt maken van deze optie horen we dat graag bij de opdrachtverstrekking.